NYHEDER FRA bRAMIDAN


Big bags kan med fordel komprimeres i en ballepresser

14 juli 2020

Big bags er den idelle løsning til transport og midlertidig opbevaring af løst gods. Spar plads ved at komprimere de tomme big bags.

Du kan genanvend dine big bags

Mange virksomheder bruger big bags - også kaldet Junkbags - til opbevaring og transport af grus og sten, men også landbrugsprodukter som korn, affald og byggematerialer.

Det er en smart løsning, men hvad gør du med disse big bags, når de er tomme?

Ofte bliver de tomme sække foldet sammen, placeret på paller og opbevaret i en container. Det betyder rigtig mange gange håndtering, der forstyrrer arbejdsområdet, og som kan forårsage sundhedsmæssige problemer og unødig brug af medarbejdernes tid.

Genanvend dine big bags! En stor ballepressere placeret tæt ved affaldskilden er løsningen. I stedet for hyppig transport af de tomme sække, med en masse luft imellem, kan du istedet komprimere dem og nøjes med langt færre transporter af kompakte baller med gaffeltrucken. Containeren skal ikke tømmes så ofte, og det betyder, at transportomkostningerne bliver meget lavere. Det går din miljøpåvirkning også, med mindre CO2 udledning.

Vi kan tilbyde en løsning til komprimering af dine big bags.

En ballepressers hovedopgave er at reducere volumen af ​​dit genanvendelige affald, i dette tilfælde den plads, som de tomme store sække optager efter anvendelse.

Kan en ballepresser reducere dine driftsomkostninger?

Når virksomheden vokser, gør mængden af affald det også. Det kan betyde større logistiske udfordringer. Jo mere affald, jo højere bortskaffelsesomkostninger, og jo mere plads er der behov for til opbevaring.

En Bramidan ballepresser til dine brugte big bags kan bidrage til en betydelig reduktion i driftsomkostningerne.

Ved at komprimere big bags i maskinen kan du hurtigt reducere de overfyldte containere, fordi de komprimerede store sække optager langt mindre plads.

Med reduktion i antallet af containertømninger kan din virksomhed spare meget.

En ballepresser X30 er ideel til presning af de tomme big bags, og den er en stærk og pålidelig maskine.

Når dine big bags komprimeres til kompakte baller, kan du desuden forhandle bedre priser med din renovatør og gøre det muligt at generere indtægter fra dette salg. Det er værd at vide, at komprimeret råmateriale har en absolut højere værdi, så du kan få en markant højere salgspris.


Interesseret?
Kontakt vores salgsteam.

  • stop Ruben - mobil 2120 3266
  • stop Niels - mobil 2161 3266
  • stop Kim - mobil 5127 3266
  • stop Michael - mobil 4139 0914
  • stop Peter - mobil 4139 0900

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up