Nyheder fra Bramidan


Bramidan har modtaget Business Esbjergs Erhvervspris 2018

11 januar 2019

I forbindelse med nytårskuren i Musikhuset i Esbjerg har Business Esbjerg tildelt Bramidan erhvervsprisen for 2018.

Susanne Nordenbæk, som er direktør for Business Esbjerg forklarede hvorfor:

Årets prisvinder er en supermoderne virksomhed

Over 40 år efter opstarten af Bramidan, er virksomheden i dag en supermoderne international spiller med en høj grad af digitalisering og fokuseret service- og produktudvikling. Virksomheden har hovedkontor og fabrik i Bramming og beskæftiger 135 medarbejdere globalt.

Virksomheden har insisteret på at fastholde produktionen i Danmark og har derfor haft stort fokus på en lav lønandel i produktionen, hurtig gennemløbstid samt automatisering og digitalisering. Standardmaskinerne har en samlet gennemløbstid på under 24 timer. Det er det der skal til for at opretholde produktionen i Danmark, og her spiller ubemandede robotter naturligvis også en afgørende rolle.

Stor gruppe mennesker til prisoverrækkelse

Loyale medarbejdere står bag

Men det er ikke maskiner, robotter og metal det hele. Virksomheden er kendt som et godt sted at være for medarbejderne, som kvitterer med høj loyalitet. Adskillige medarbejdere har været i virksomheden i rigtig mange år.

Mand på talerstol giver tale ved Esbjerg Erhvervspris 2018

Hårdt arbejde, der fortjener hæder

"Derudover er virksomheden bevidst om sit sociale ansvar og har fokus på uddannelse af de yngre generationer, herunder gennem ansættelse af lærlinge eller elever. Endelig lægges der vægt på samarbejdet med de lokale skoler og uddannelsesinstitutioner for at sikre tilgangen af nye elever til de erhvervsfaglige uddannelser.  

Vi har altså at gøre med en hårdtarbejdende virksomhed, som med fokus på et smalt produktområde, et internationalt udsyn, en dansk produktionsbase, tilfredse medarbejdere og fødderne solidt placeret i den jyske muld er blevet til en succes, som fortjener hæder!

Det er mig en stor fornøjelse af sige tillykke med Business Esbjergs Erhvervspris 2018 til Bramidan og direktør Henrik Dueholm Madsen og hans ledergruppe!”, sluttede Susanne Nordenbæk.

Læs mere om prisoverrækkelsen her på Jyske Vestkysten

Læs mere om prisoverrækkelsen her på Business Esbjergs hjemmeside

keyboard_arrow_up