NYHEDER FRA bRAMIDAN


Vil du have markedets mest effektive udstyr?

24 september 2019

Med kvalitetsprodukter og digitale services fra Bramidan får du mest muligt ud af dine maskiner til affaldskomprimering. Vi tilbyder optimeret logistik og besparelser med BRA-IN, Bramidan Intelligence.

Som kunde kan du løbende følge med i, hvor meget din maskine har komprimeret via en webportal eller en app. Har du en stor maskinpark, kan du med fordel bruge BRA-IN webportalen, hvor administratoren kan følge hver enkelt maskine.

  • stopMaskinens aktuelle fyldningsgrad – for optimering af afhentninger og minimal transport
  • stopMaskinens status – for optimering af oppetid og service on-demand
  • stopAdgang til produktionsdata – direkte på skærm eller rapportering
  • stopLokalisering af udstyret – visning på kort baseret på Google koordinater

Konkrete besparelser med digitalisering

For mange af vores kunder er det vigtigt at følge med i, hvor meget affald maskinen har komprimeret, så de sikrer sig korrekt afregning fra renovatøren. Nye maskiner fra Bramidan er som udgangspunkt udstyret med digital styring og opkobling. Hvilke maskiner har du? Ofte kan ældre maskiner få koblet en BRA-IN Link enhed på, så du kan udnytte de nye digitale muligheder.

Stena Recycling er en af Danmarks førende recycling-virksomheder.  Bramidan leverer og servicerer virksomhedens komprimeringsudstyr, som i dag består af mere end 400 maskiner. Med Bramidans digitale BRA-IN løsning har Stena til enhver tid overblik over hele maskinparken.

Pap balle foran gul B20 ballepresser samt Brain logo fra Bramidan

BRA-IN systemet hjælper med at optimere og minimere de daglige transporter med affald. Typisk betyder det en besparelse for vores kunder på transporten på mellem 15-20% i forhold til ældre udstyr.

— Bent Pedersen, Indkøbschef Stena Recycling

Jens Danmgaard holder tale

Partnerskab med Iterator IT bærer frugt

Sammen med Iterator IT er Bramidan begyndt arbejdet mod at gøre alle deres maskiner intelligente. Iterator IT er specialister i udvikling af IoT systemer og sammen med Bramidans dybe indsigt i branchen, er de i gang med at udvikle Bramidans fremtidige IoT platform. Ved hjælp af platformen kan Bramidan i fremtiden tilbyde fuldt automatiserede affaldsløsninger til kunder globalt.

Efter udviklingen af BRA-IN app’en har Iterator nu også fået ansvaret for hele vores brugerflade og IOT-backend. De har været den perfekte partner for en virksomhed som Bramidan.

Det er afgørende for vores kunder, at man kan komme i kontakt med sit udstyr digitalt og sikre sig den mest effektive brug af det indkøbte udstyr. Gennem vores samarbejde med Iterator IT kan vi realisere vores høje ambitioner i forhold til fremtidens digitale udvikling.

— Jesper Møller Andersen, Salgsdirektør

Jens Danmgaard holder tale

Hør mere på HI-messen 1. til 3. oktober 2019

Kom forbi vores stand H6212, så står vores salgsteam klar til at fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe dig til optimal affaldskomprimering. I den forbindelse fortæller vi konkret om følgende nye tiltag:

  • stop BRA-IN Webportal 3.0 - Den kendte funktionalitet er nu endnu mere brugervenlig.
  • stop BRA-IN Link - Få kontakt til din gamle komprimator. Færre afhentninger pga. automatisk besked via email eller sms.
  • stop BRA-IN APP - Få din ballepresser aktiv i hånden, mulighed for at se produktionsdata, bestille forbrugsvarer og service direkte.
  • stop RUNI sneglekomprimatorer - vores nye samarbejdspartner i Danmark. En for del for dig, som har masser af EPS-affald.
  • stop SDG Accelerator partner - Bramidan støtter op om FNs verdensmål, det samme gør du, hvis du bruger vores løsninger.


Kan du ikke vente, kontakt os allerede i dag! Ring eller skriv.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up