Nyheder FRa bRAMIDAN


Hvordan reducerer du CO2-fodaftrykket og de skadelige CO2-udledninger?

31 oktober 2022

Moderne virksomheder drives som ansvarlige forretninger - også i økologisk sammenhæng. Kan du som entreprenør eller virksomhedsejer bidrage til at reducere udledningen af ​​kuldioxid? Ja, det kan du faktisk. Ved at genbruge dit affald effektivt.

Plast i havet versus effektiv komprimering med Bramidan ballepressere

Genanvendelse af affald - brug en af de tilgængelige løsninger

Udledning af enorme mængder kuldioxid er en af ​​de største årsager til den globale opvarmning. For at begrænse den negative påvirkning af klimaet og atmosfæren forpligter moderne virksomheder sig til at kompensere for CO2-fodaftrykket gennem reduktion af CO2-udledningen. En virkelig god måde at reducere CO2-udledningen på er, at genbruge affald på en effektiv måde.

CO2-reduktion – hvorfor er det vigtigt?

Ifølge en dansk udarbejdet rapport* vil der i 2050 være 9 milliarder mennesker i verden, hvoraf 70% vil bo i storbyerne. Dette skaber enorme miljø- og transportmæssige udfordringer for den moderne og fremtidige verden.

Alene i Europa dør omkring 500.000 mennesker af luftforurening hvert år*. Det er derfor nødvendigt allerede nu at implementere effektiv affaldshåndtering, der vil gøre det muligt at udligne CO2-fodaftrykket og reducere udledningen af ​​CO2 og andre drivhusgasser.

*Kilde: Runi Danish Engineering

Vi er storforbrugere af plast, på godt og ondt

Plast er et fantastisk og nyttigt materiale, der er perfekt til emballering af varer. I 1962 blev der produceret 15 millioner tons plastik. I 2014 steg dette tal til 311 millioner tons*

Det anslås, at 8 millioner tons plastikaffald ender i havene hvert år. Forestil dig, at en skraldebil, fuldt læsset til randen, tømmer sin container i havet hvert minut.

I øjeblikket er efterspørgslen efter plastik større end efterspørgslen efter stål og beton*. Et så stort udbud af plast på markedet gør det nødvendigt at implementere principperne for omtanke og effektiv affaldshåndtering i et lukket kredsløb. Som følge heraf bør dette råmateriale genbruges, hvilket reducerer produktionen af ​​yderligere tons nyt plast.

*Kilde: Runi Danish Engineering

Lad os begynde at kompensere for CO2-fodaftrykket

Ved at presse det affald, der genereres i din virksomhed, kan du gøre plast- og papaffald til værdifulde råvarer. På denne måde vil du reducere og kompensere for dit CO2-fodaftryk.

Begynd at udligne dit CO2-fodaftryk med en gul ballepresser fra Bramidan. Takket være den effektive komprimering af affald, vil du effektivt reducere deres volumen, og dermed reducere antallet af transporter. Alt efter dine behov for affaldshåndtering kan du finde en maskine i vores serie af vertikale ballepressere, for eksempel Bramidan B4 eller en større ballepresser, f.eks. X25. Vælg udstyr, der er skræddersyet til din virksomheds behov og krav.

Skruekomprimatorer reducerer CO2 udledningen

De nuværende 500.000 tons genanvendt EPS svarer til en reduktion af CO2-udledningen, som hvis en personbil kørte 345 gange rundt om Ækvator.

På verdensplan har RUNI-pressere komprimeret over en halv million tons EPS-materiale. Dette svarer til vægten af ​​55 Eiffeltårne! Hvert kilogram komprimeret EPS sparer 3 liter råolie. Med en investering i RUNI-pressere kan du øge effektiviteten af ​​affaldshåndteringen i virksomheden samt bidrage til beskyttelse af miljøet.

Cirkulær affaldshåndtering vil give din virksomhed en masse fordele. Ikke alene vil du få et værdifuldt råmateriale til senere videresalg, men du vil også reducere omkostningerne og antallet af transporter af affaldsmaterialer ifm bortskaffelse betydeligt, hvilket bidrager til en effektiv reduktion af CO2.

RUNI-skruekompaktor til komprimering og dræning af organisk affald

Presser fra RUNI

Presser til komprimering og dræning af organisk affald, se modellerne SK240 og SK370.

Pres voluminøst skum og EPS Flamingo med en komprimeringsgrad på op til 50:1.

RUNI presser

Skruekomprimator til polystyren, plast, dåser og skum. Se modellerne: SK120-200-240-370.

Bæredygtig udvikling er effektiv udvikling

Lad os tale om, hvordan din virksomhed kan reducere omkostningerne til affaldshåndtering og samtidig tage vare på miljøet. At reducere udledningen af ​​kuldioxid og dermed reducere dit CO2-fodaftryk er ikke kun en dråbe i havet, alle tiltag hjælper os i arbejdet mod en bæredygtig udvikling.


Hør mere om hvordan en
ballepresser kan reducere dit CO2 fodaftryk

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up