Nyheder fra bRAMIDAN


Bramidan får ny direktør

12. oktober 2021

Den 15. november 2021 tiltræder Henrik Helsinghof som ny administrerende direktør for Bramidan A/S. Han medbringer 15 års national og international erfaring til Bramidan fra Viking Life Saving Equipment, Esbjerg og Skiold Landmeco, Ølgod.

Solid erfaring fra andre internationale virksomheder

Den 15. november 2021 tiltræder Henrik Helsinghof som ny administrerende direktør for Bramidan A/S. Den 38-årige, nye direktør er uddannet indenfor salg og har solid erfaring med udvikling af B2B-salg, herunder videreudvikling af internationalt salg af egne produkter og kundeorienterede løsninger. Han afløser Henrik Dueholm Madsen som har ønsket sig mere tid til andre aktiviteter efter 17 år i spidsen for Bramidan. Han udtræder i forbindelse med sin fratrædelse pr. 31. oktober 2021 samtidigt som aktionær.

Henrik Helsinghof medbringer 15 års national og international erfaring til Bramidan A/S fra Viking Life Saving Equipment A/S, Esbjerg og Skiold Landmeco A/S, Ølgod.

Den nye direktør har fokus på Bramidans stadige udvikling

Om valget af Henrik Helsinghof siger bestyrelsesformand for Bramidan A/S, Kurt Bering Sørensen:

”Bramidan A/S har en solidt forankret og sammentømret organisation samt et godt fundament, der fortsat vil bidrage afgørende til Bramidans stadige udvikling af produktløsninger og ydelser til vores kunder.

Hos både Viking Life Saving Equipment A/S og Skiold Landmeco A/S har Henrik Helsinghof bevist sine styrker som leder i en omskiftelig tid, når han har skullet fremtidssikre solide virksomheder og samtidig imødekomme kundernes store forventninger om kontinuerlig udvikling og stabile driftsforhold."

Med øje og respekt for traditioner og kundernes forventninger

Henrik Helsinghof tiltræder på et tidspunkt, hvor Bramidans internationale konkurrencekraft har bidraget til en stærk markedsposition i et særdeles konkurrencepræget marked. Konkurrencen om de mere omfattende affaldsløsninger har aldrig været mere hård. Derfor er Henrik den helt rette til følge efter Henrik Dueholm Madsen og fortsætte den balancegang, der ligger i at sikre fornyelse med øje og respekt for traditioner og kundernes forventninger.

Om sin nye stilling siger Henrik Helsinghof:

”Det er både med spænding, glæde og ydmyghed, at jeg har takket ja til tilbuddet om at stå i spidsen for Bramidan, der i dag er blandt de førende producenter indenfor sin niche. Ud fra mit kendskab til Bramidan, ved jeg, at den hidtidige succes udspringer af den indsats, som Bramidan’s mange medarbejdere hver dag leverer. Jeg glæder mig til at bringe alt det jeg kan, og alt det, jeg står for, i spil for Bramidan, medarbejderne og de mange internationale kunder."

Vil du vide mere?

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Kurt Bering Sørensen, bestyrelsesformand i Bramidan A/S: +45 40 10 65 64, mail: kbs@beringboard.dk

Zefyr Invest, partner Lars Stagaard Jensen, +45 23 71 07 67, mail: lsj@zefyrinvest.dk

keyboard_arrow_up