Nyheder fra bRAMIDAN


Hvordan fjerner man effektivt pap- og folieemballage i frugt- og grøntsagsindustrien?

24 Maj 2023

En af de største udfordringer, som frugt- og grøntsagsvirksomheder står overfor, er bortskaffelse af produktemballage. I de fleste tilfælde er der tale om både folie og forskellige typer af pap. Håndtering af emballagen, herunder lagring, medfører omkostninger, men heldigvis er der en enkel måde at optimere bortskaffelsen. Alt, hvad du har brug for, er en professionel affaldspresser i din virksomhed. I artiklen kan du læse, hvorfor det er værd at investere i en sådan maskine, og hvordan du vælger en.

Bramidan balers in the fruit and vegetable industry

Håndtering af emballageaffald i frugt- og grøntsagsindustrien – hvorfor er det besværligt?

I dag er håndteringen af emballageaffald i virksomheder i ovennævnte industri ofte ineffektiv. Hvis du står i samme situation og gerne vil udvide din virksomhed, vil en ballepresser til pap og folie gøre det meget nemt for dig.

Tomme emballager medfører omkostninger, som bl.a. skyldes følgende:

  • stop der skal afsættes store mængder ledig plads til opbevaring 
  • stop storskrald, især papkasser
  • stop behovet for at involvere personalet i den tidskrævende proces med manuel sammenfoldning af papkasser

En ballepresser til folie og pap fjerner i vid udstrækning de ovennævnte problemer, så investeringen kan hurtigt tjene sig selv ind.

Hvordan forbedrer ballepressere til emballageaffald driften på frugt- og grøntsagsfabrikker?

Den vigtigste, umiddelbart mærkbare fordel ved at bruge sådanne maskiner er den pladsbesparende opbevaring af emballageaffald. Hvad skyldes dette? Ballepressere komprimerer plastfolie og pap, herunder selv hårdt pap, til kompakte baller. I denne måde fylder de relativt lidt.

Andre fordele ved at bruge pressere i frugt- og grøntsagsvirksomheder er bl.a.:

  • stop lettere vedligeholdelse af renlighed på arbejdsstationer
  • stop mindre involvering af medarbejderne i håndteringen af emballageaffald – de får mere tid til at udføre deres primære opgaver, hvilket øger effektiviteten af fabrikkens drift
  • stop lavere omkostninger i forbindelse med håndtering af brugt emballage
  • stop yderligere indtjeningsmuligheder – plastfolie og pap er genanvendelige materialer, som sorteres og forberedes til indsamling af affaldsindsamlere takket være ballepresseren 

Hvilke ballepressere til folie og pap skal man vælge?

Når det kommer til valg af udstyr, er det værd at satse på en Bramidan ballepresser. For frugt- og grøntsagsindustrien er følgende ideelle vertikale ballepressere til pap og folie. Vi anbefaler især B20- og B30 Wide-modellerne, med et stort kammer, der kan rumme selv meget store kasser. Når det gælder førstnævnte model, vejer baller af folieaffald 250-350 kg, mens baller af papaffald vejer 200-250 kg. Ved anden model er det henholdsvis 400-600 kg og 400-500 kg. Få mere at vide om disse maskiner ved at kontakte vores rådgivere.

Vil du have endnu tungere baller? Se vores nyeste model - B50 XL SD. Ballepresseren producerer baller på 650-800 kg, som er dimensioneret til transport på en lastbil. Opbevaring af baller i en 2-2 opstilling sikrer optimal lastning. Ballepresseren er udstyret med en skydedør, der åbner lodret, så affaldet nemt kan fyldes i kammeret når som helst. 

Hvis du har mere fri plads i din virksomhed og gerne vil behandle store affaldsmængder, kan du gå efter en horisontal ballepresser til affald, f.eks. CC40-model. Presseren er designet til kontinuerlig drift, er fuldt automatiseret og ekstremt nem at betjene.

Det er vigtigt, at alle maskinerne i vores sortiment til komprimering af pap og folie kan udstyres med et BRA-IN-overvågningssystem. BRA-IN bruges til at overvåge maskinens grundlæggende driftsparametre med henblik på optimering og sender desuden fejlmeddelelser. Derudover kan den bruges til at automatisere modtagelsen af færdige baller og bestilling af forbrugsvarer. 

Hvilke vertikale ballepressere anbefaler vi til frugt- og grøntsagsindustrien?

B20 ballepresser

Den har en bred åbning til store kasser, plastfolie og papir.

Flere oplysninger ... 

BALLEVÆGT

Pap: 200-250 kg
Plastfolie: 250-300 kg

B30 Wide ballepresser

Udstyret med en bred åbning, så selv store papkasser ikke behøver at blive foldet.

Flere oplysninger ... 

BALlEvægt

Pap: 400-500 kg
Plastfolie: 400-600 kg

B50 XL SD ballepresser

Presseren har en meget bred åbning og et rummeligt kammer. Ballestørrelserne er velegnede til transport på lastbil.

Flere oplysninger …

BAlLEvægt

Pap: 650-800 kg
Plastfolie: 650-800 kg

Hvilken horisontal ballepresser anbefaler vi til frugt- og grøntsagsindustrien?

CC40 - en fuldautomatisk højt-ydende presser. Den horisontale ballepresser er designet til at komprimere store mængder genanvendelige materialer til baller, der automatisk bundtes. Ballevægt fra karton – 350 kg, fra folie – 400 kg. Maskinen har en bred åbning, der muliggør kontinuerlig læsning og justering af ballernes længde.

Bramidan balers in the fruit and vegetable industry

Se, hvordan vertikale og horisontale ballepressere fungerer


Bestil en Bramidan ballepresser til emballageaffald, og strømlin din virksomhed

Hvis din virksomhed er beskæftiget inden for frugt- og grøntsagsindustrien og håndterer emballageaffald, bør du overveje at købe en ballepresser. Du finder driftssikre plastfolie- og pappressere i Bramidans produktudvalg  – kontakt os i dag. Vi giver dig mulighed for at afprøve maskinen gratis (gælder for vertikale pressere), og når du beslutter dig for at købe den, tilbyder vi gunstige finansieringsvilkår. 


Gratis prøveopstilling eller leje – se de muligheder, vi tilbyder

Test belownicy Bramidan

Gratis prøveopstilling

Hvis du vil afprøve den valgte model og se, hvordan den håndterer affald i din virksomhed, inden du køber, kan du bestille en gratis prøveopstilling. 

Dette er en god måde at teste enhedens ydeevne og kapacitet på. Vores konsulent hjælper dig med at vælge den rigtige pressermodel. 

Få mere at vide >>>

Wynajem belownicy Bramidan

Lej en ballepresser

Leje af pressere giver dig mulighed for at undgå en stor engangsudgift til et fast aktiv. Lejeudgifterne er desuden fradragsberettigede. 

Du kan vælge mellem kort- eller langtidsleje. 

Få mere at vide >>>


Har du spørgsmål? Kontakt os i dag

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up