Nyheder fra Bramidan


Nye pantstationer får en komprimatorløsning

19 januar 2022

Fremover får endnu flere danskere glæde af pantstationens smarte og nemme måde at håndtere pantflasker på. For at opnå optimal logistik opfører Dansk Retursystem nye pantstationer med komprimatorer og tømmesystemer fra Bramidan.

Bedre brugeroplevelse og mindre CO2 udledning

Udover at gøre pantsituationen meget enklere og hurtigere for brugeren, opnår man store miljømæssige fordele, idet man knuser og komprimerer ALU dåser og PET flasker direkte i Pantstationen og dermed spares en stor mængde transporter, og dermed mindre udledning af CO2.

Ligeledes giver løsningen en bedre håndtering af returpanten, når den modtages på Dansk Retursystems fabrikker. Læs om den populære pantstation ved Rødovre Centrum og hvad der foregår inde bag "facaden".

Mand tømmer plastsæk med tomme flasker ved pantstation

Sorteringsanlæg ved pantstation Rødovre

36 nye pantstationer på vej

I december måned indgik Dansk Retursystem og Bramidan en aftale om levering af komprimeringsløsninger til de mange kommende pantstationer, som vil blive opført i perioden 2022-2025.

Det er kulminationen på et udviklingssamarbejde over de seneste to år, hvor der løbende er blevet testet og optimeret på de eksisterende pantstationer rundt om i landet.

Foto: Besøg hos Bramidan. Henrik Helsinghof CEO (Bramidan) til venstre. I midten, Senior Project Manager Lennert Dresler (Dansk Retursystem) og distrikschef Niels Rødbro (Bramidan) og indkøbschef Steen Aagaard Larsen (Dansk Retursystem). Yderste til højre salgsdirektør Jesper Møller Andersen (Bramidan), stående foran Bramidans allerførste ballepresser, der blev produceret i 1981.

”Vi er ydmyge og glade for at få tildelt kontrakten med Dansk Retur System for komprimeringsudstyr. Vores foreløbige udviklingssamarbejde og drift af det nuværende udstyr er foregået optimalt, til gavn for brugerne og miljøet.”

— Jesper Møller Andersen, Salgsdirektør

Jesper Møller Andersen - salgsdirektør hos Bramidan

Hør mere om vores
komprimeringsløsninger.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up