Nyheder fra bRAMIDAN


Leif indtager pladsen i en nyoprettet stilling som landechef

5. september 2022

Bramidan har vokseværk på den internationale bane! I den forbindelse har vi lavet en større organisationsændring, hvor vi samtidig har udskilt de danske aktiviteter i et separat salgsselskab. Derfor har vi ansat Leif Bork som landechef i en nyoprettet stilling.

Det danske salgs- og serviceteam får en ny mand i spidsen

Vi er glade for at have budt Leif Bork indenfor hos Bramidan per 5. september 2022. Han er ansat som landechef for Danmark i en nyoprettet stilling. Det sker i forbindelse med en større organisationsændring, hvor vi udskiller de danske aktiviteter i et separat salgsselskab i et Bramidan med internationalt vokseværk.

Leif kommer til at holde styr på 25 forventningsfulde og engagerede medarbejdere i salgs- og serviceafdelingen.

Nu gælder det ballepressere og komprimatorer

Formålet er at sikre Bramidans position som den førende leverandør af ballepressere og komprimatorer til det danske marked. Dermed skulle vores danske kunder få endnu mere fokus og opmærksomhed de kommende år.

Leif kommer med en bred erfaring fra lignende stillinger bl.a. som Salgsdirektør hos Merrild Coffee Systems, og Country Manager hos Electrolux Danmark. Senest har Leif været ansat hos Vibocold A/S. Han er nu ivrig efter at lære alt om komprimatorer og de gule ballepressere hurtigst muligt.

”Vi har en øget ambition om at hjælpe endnu flere virksomheder med at genanvende materialer, der i dag anses for at være en omkostning. Vores kunder indenfor alle brancher kender Bramidan for kvalitetsprodukter, specielt de gule ballepressere produceret i Danmark – men også vores landsdækkende serviceorganisation med 20 serviceteknikere. Det er vigtigt for Bramidan at hjælpe virksomheder i mål med optimale løsninger til genanvendelse af materialer, det skal Leif sammen med sit hold sikre i de kommende år,” udtaler Jesper Møller Andersen, Kommerciel Direktør.

Kontakt det danske salgsteam her - og læs mere om serviceteknikernes hurtige og landsdækkende service.

Hvis du har spørgsmål til Leif, kan du fange ham her:


Spørgsmål? Ring eller skriv til mig.

Leif Østergaard Bork

Landechef

phone3066 5504

mailleb@bramidan.dk

Leif Østergaard Bork

Ring eller udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up