NYHEDER FRA bRAMIDAN


Minister kiggede Bramidan'ere over skulderen

22. januar 2019

Bramidan havde besøg af Ulla Tørnæs, minister for Udviklingssamarbejde, til bla. en snak om jagten på de gode medarbejdere.

En rigtig vestjyde lyttede

Vi havde i går, i forbindelse med et af vores bestyrelsesmøder, fornøjelsen af at have besøg af Ulla Tørnæs, som er minister for Udviklingssamarbejde og rigtig vestjyde.

Hvordan skaffer vi de gode medarbejdere?

Vi havde en god og konstruktiv snak om at drive virksomhed i Vestjylland og have adgang til medarbejdere med de rigtige uddannelser og kompetencer, hvad enten det er akademiske medarbejdere eller lærlinge og elever, som skal i gang med en uddannelse på virksomheden. Vi havde muligheden for at gentage, at vi på alle måder synes, at Esbjerg er et rigtigt godt sted at drive virksomhed, og at vi har adgang til gode og loyale medarbejdere i området.

Vi bakker op om FNs verdensmål

Vi introducerede under mødet vores nye BRA-IN løsning for ministeren. Denne IOT løsning, som samler data op fra ballepressere og komprimatorer, skal hjælpe med at optimere transportlogistikken og derved spare CO2. Bramidan bakker derved op omkring FNs Verdensmål og gør en lille indsats for, at vi i fremtiden kan leve i en renere verden. Verdensmål som i de kommende år vil få en meget mere fremtrædende rolle blandt virksomheder, og som vi alle skal forholde os til.

Ønsker du at høre mere
om vores affaldsløsninger?

  • stop Ruben - mobil 2120 3266
  • stop Niels - mobil 2161 3266
  • stop Kim - mobil 5127 3266
  • stop Michael - mobil 4139 0914
  • stop Peter - mobil 4139 0900

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up