Nyheder fra Bramidan


xRet nemt - og lige til døren

26. marts 2020

Måltidskasser er blevet et hit, nu hvor mange danskere mest opholder sig derhjemme. Derfor er der travlt ved RetNemt’s pakkelinje – og 4 ballepressere hjælper med komprimering af papaffaldet.

Måltidskasser bliver pakket, med nem adgang til komprimering af tomme papkasser. Måltidskasser bliver pakket, med nem adgang til komprimering af tomme papkasser.

Madopskrifter og friske råvarer

Vores kunde RetNemt.dk pakker og leverer måltidskasser med opskrifter og friske råvarer. Lige til døren. Medarbejderne hos RetNemt har i øjeblikket travlt, og det er afgørende, at de ikke skal gå unødige skridt, når de pakker kød, fisk og grøntsager. Derfor er de glade for de 4 ballepressere til komprimering af pap og plast, som de har stående langs deres pakkeborde.

Komprimering af pap direkte ved affaldskilden

For enden af hver produktionslinje hos RetNemt, har de en Bramidan ballepresser stående, så medarbejderne kan smide tomme papkasser direkte ind i kammeret på maskinen. Dette optimerer håndteringen af papaffaldet, som komprimeres til baller til genanvendelse – til gavn for virksomheden og miljøet.

Tid sparet er penge tjent

Førhen havde RetNemt en komprimator stående udenfor til pap. Ved at placere affaldspressere tæt ved selve pakningen af måltidskasserne og der, hvor behovet for at komme hurtigt af med papaffaldet er, behøver medarbejderne ikke længere transportere de tomme papkasser udenfor. Og de sparer en masse tid og ekstra skridt.

Desuden undgår man, at porten står åben, hvilket i værste fald kunne resultere i, at skadedyr fik adgang til pakkehallen.

Vertikallåge – hurtig ifyldning

De installerede pappressere, model B20 VD, har en vertikal låge ind til kammeret. Det betyder, at lågen åbnes opad og står åben hele tiden, så medarbejderne nemt og hurtigt kan smide pap ind.

Dette er samtidig en særdeles pladsbesparende løsning, feks. når maskinen er placeret et sted, hvor mange skal passere eller arbejder.

Michael Fehrendkamp, vores salgskonsulent, fremhæver disse fordele ved affaldsløsningen:

  • stopStore tidsbesparelser
  • stopEffektiv håndtering af tomme papkasser
  • stopHurtig og nem ifyldning med vertikallåge

Hvis du også har brug for en effektiv affaldsløsning til dit genanvendelige pap- og plast, skal du bare kontakte os. Vores salgskonsulenter sidder klar ved telefonen, derhjemme.

Køb en ballepresser? Kontakt os.

Tilbage

keyboard_arrow_up