Nyheder fra BRAMIDAN


Bramidan udstiller på IFAT 2022

10. MAJ 2022

Vi inviterer dig til at besøge vores stand i Hal B5 stand nr. 241/340 under IFAT 2022 i München. Denne internationale messe for miljøbeskyttelse er blevet udskudt under Covid-pandemien. Nu er vi klar igen!

Bramidan messestand ved IFAT 2022

IFAT er en af ​​de største messer i den miljømæssige industri med en bred vifte af emner relateret til miljø inden for vand, spildevand, råvarehåndtering, affald og deres rationelle anvendelse.

Alle udstillere på messen har til formål at fremme cirkulær økonomi, hvor ingen ressourcer spildes, men bruges gentagne gange. Det forudsiges, at en sådan ressourceforvaltning vil bidrage til en 39% reduktion i den globale atmosfære af skadelige gasser, som har en direkte indvirkning på drivhuseffekten på jorden. 

(Kilde: Circle Economy (2021). The Circularity Gap Report 2021. Materialet er tilgængeligt på: https://www.circularity-gap.world/2021 adgang: 09/05/ 2022)

Få godt overblik og relevante data fra dine maskiner
- brug vores BRA-IN-app

Med vores BRA-IN-app installeret på din mobiltelefon, har du et hurtigt overblik over dit udstyr lige ved hånden. Du får relevante push-beskeder, se placeringen af dine maskiner og kan bestille afhentning af færdige baller. Det bliver ikke nemmere!

 

I år kan du finde os på stand nummer 241/340 i Hal B5 den 30. maj - 3. juni 2022.  Mandag til torsdag kan du møde vores danske salgsteam som kan fortælle dig om vores virksomhed og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om Bramidans løsninger til affaldshåndtering og BRA-IN overvågningssystem.

Oversigtskort over hal B5 - hvor du kan finde Bramidan

Løsninger præsenteret på IFAT 2022

 

Detaljerede oplysninger om IFAT er tilgængelige på www.ifat.de

Vi vil meget gerne møde dig og tale om vores løsninger og samarbejdsmuligheder.

Vi glæder os til at se dig!

Bramidan IoT-løsninger og ballepressere præsenteret på IFAT 2022

Bramidan gul ballepress repræsenteret ved IFAT 2022

Bramidan messestand ved IFAT 2022 i Messe München


Vi inviterer dig til at lave en aftale

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up