Nyheder


Dansk café testede pappresser Model B4

8. maj 2018

Café Drudenfuss fik den nye model B4 ballepresser på prøve til deres papaffald.

test test

Personalet hos Café Drudenfuss i Aarhus havde den lille B4 pappresser på prøve

I en baggårdsport i Aarhus midtby står den nye B4 affaldspresser. Presseren er gratis på prøve hos Café Drudenfuss. Cafeen er interesseret i at investere i en affaldspresser, men havde brug for at teste, om model B4 er det rette match.

B4’eren er velegnet til mindre cafeer, som får nye vareleveringer næsten dagligt, men som også ofte er udfordret på plads og adgang til en ballepresser.

En lille presser til et særligt behov

Cafeen i Aarhus har to lokaler på hver side af gaden, som deler ballepresseren. Derfor er det nødvendigt med en løsning, som passer i baggårdsporten, hvor personalet fra begge lokationer har adgang til den, men uden at den spærrer vejen for de øvrige beboere. 

B4 er ikke højere end 1,98 meter og fylder blot 0,7 m2. Den passer derfor nemt i den lille baggårdsport.

Gratis prøveordning

Med Bramidans gratis prøveordning er det muligt at låne en ballepresser i en periode uden beregning. Det giver mindre virksomheder som Café Drudenfuss mulighed for at teste en pappresser. Uden nogen økonomisk binding kan de afdække om en sådan affaldsløsning imødekommer deres behov.

Hvis du også er interesseret i at prøve en af vores ballepressere gratis, så kontakt os i dag. Vores dygtige rådgivere hjælper dig med at finde den rette presser til dit behov, igangsætning og vejledning, så du får den bedste opstart.

Ring til os i dag på 75 17 32 66

Tilbage

keyboard_arrow_up