Restaurant & HOTEL - Hilton Hotel

Mere plads til luksus

Det fashionable Hilton Arc de Triomphe Paris-hotel oplevede en øjeblikkelig omkostningsreduktion på 80% på bortskaffelse af affald. Den enkle løsning var at installere en ballepresser; en investering der var tilbagebetalt på kun 3 måneder.

Udfordringer

  • stop Meget dyre daglige afhentninger af mini-containere
  • stop Besværlig affaldshåndtering
  • stop Mindre miljøpåvirkning ønsket

Valgte maskiner

Vertikal ballepresser model X25

Filling opening: 1090 x 530 mm

Bale weight: 200-300 kg - cardboard

Fordele

  • done Betydelig reduktion af omkostninger til afhentninger
  • done Kort ROI
  • done Indtjening på det genanvendelige affald

Icon_BenefitsThumbsUp_1500x1500

Ballepresser afhjalp besværlig affaldshåndtering

Røde løbere, polerede dørhåndtag og portører klar til at holde døren og bære din bagage. Sådan er hverdagen på et luksushotel. Mindre glamourøst er de mange tons affald, der skal bortskaffes hver uge. En ballepresser kan være en løsning på udfordringerne med affaldshåndteringen. Den kan hjælpe med at spare penge og reducere CO2 påvirkningen ved bortskafffelsen.

Reduktion fra 20 til 4 affaldsbeholdere!

Inden ballepresseren blev installeret, måtte hotellet hver dag bortskaffe 20 containerlæs. I foråret 2007 ændrede den franske Bramidan-distributør dette, idet de installerede en ballepresser model X25 i hotellets kælder. Siden da har den daglige affaldsopsamling kun udgjort fire containere. Hotellet har sparet enorme beløb i affaldscontainerleje og afhentninger. Den nye affladsordning med ballepresser og også langt mere miljøvenligt.

Gul Bramidan ballepresser i kælderen hos Hilton Hotel Paris

"Takket være ballepresseren sorterer vi nu vores affaldstyper. Det betyder, at vi faktisk får betalt for noget af det affald, som kan bruges til genbrug. Så vi passer på miljøet og sparer penge på samme tid”, forklarer George, chef for hotellet.

Langt nemmere arbejdsgange

Hotellet summer af travle medarbejdere - at give hver gæst en luksusoplevelse kræver hårdt arbejde backstage. For hotellets personale har det nye affaldssystem lettet deres arbejdsbyrde. Tyve containere fylder meget, og der plejede at være strenge regler for håndteringen af tonsvis af hotelaffald:
“Containerne kunne først trækkes ud på fortovet kl. 5 om morgenen, og på det tidspunkt var det meste af personalet væk! Hotellet ligger i et meget turistpræget område her i Paris, og mange mennesker slentrer sent om aftenen. De lokale myndigheder krævede, at vi først trak containerne ud lige før afhentning. Ellers ville hotellet få en bøde”.

Da mængden af affald er blevet reduceret fra tyve til fire containerlæs, er myndighederne blevet mindre restriktive – da hotelaffaldet ikke længere spærrer hele fortovet.
"Containerne kan nu trækkes ud på fortovet kl. 02.00, mens personalet stadig er på vagt, hvilket er en stor hjælp", slutter George.

Takket være ballepresseren er vi nu begyndt at sortere vores affald.

— George, Chief Supervisor, Hotel Hilton, Paris

Fakta om:

Hilton Hotel

Hilton er en international hotelkæde bestående af ca. 4000 eksklusive luksushoteller fordelt over 90 forskellige lande. Hilton er den næststørste hotelkæde i USA efter Marriott. Det første Hilton-hotel blev åbnet i 1919 af Conrad Hilton i Cisco, Texas.

Fakta om:

Hilton Hotel

Hilton er en international hotelkæde bestående af ca. 4000 eksklusive luksushoteller fordelt over 90 forskellige lande. Hilton er den næststørste hotelkæde i USA efter Marriott. Det første Hilton-hotel blev åbnet i 1919 af Conrad Hilton i Cisco, Texas.

Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

phone   7517 3266
mail  salg@bramidan.dk


Leder du efter en alternativ affaldsløsning?
Se hele vores produktprogram her

Udfyld og send formularen, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

keyboard_arrow_up