Nyheder fra bramidan


Pressere til plastaffald: hvad er værd at vide?

27 APRIL 2021

Lager, detailhandel, produktionsanlæg - hvad har de til fælles? De genererer alle enorme mængder plastaffald; dets opbevaring og bortskaffelse kan medføre betydelige gener og store omkostninger for virksomheden. Du kan forbedre din forretning og reducere omkostningerne ved at bruge effektive maskiner til komprimering af dit plastaffald.

affaldspresser til plastik - og balle med komprimerede gule flasker

Reducer omkostningerne til bortskaffelse af plastaffald

Ifølge en rapport udarbejdet af Eurostat i 2014 udgjorde den årlige mængde plastaffald fra husholdninger og økonomiske aktiviteter i EU-landene sig til så meget som 2.503 millioner tons. Byggesektoren har den største andel efterfulgt af minedrift, stenbrud men også produktion. Hvordan ser disse statistikker ud for bestemte typer virksomheder? Rapporten "New Plastics Economy Global Commitment" fra Ellen MacArthur Foundation viser, at Coca-Cola årligt producerer ca. 3 millioner tons plastemballageaffald, og Nestlé mere end 1,5 millioner tons.

Uanset branche og sektor producerer virksomheder dog store mængder plastaffald, og det kan være en udfordring at håndtere det. Hvis håndteringen af plastaffald ikke er optimal, har det en negativ indvirkning på miljøet, men også en direkte indflydelse på bundlinjen for mange virksomheder.

Producerer din virksomhed store mængder affald fra plastfolie, plastemballage eller PET-flasker? Ophober dette affald sig på dit lager, i baglokalet eller i din lagerhal, og gør det vanskeligt for medarbejderne at arbejde, og optager affaldet pladsen unødigt? Ofte medfører transporten og bortskaffelsen af disse affaldsfraktioner betydelige omkostninger i virksomheden. Med en presser til plast kan du undgå alle disse problemer.

Presser til plast = reduktion af affaldets volumen med op til 90%

En korrekt valgt plastpresser til folie og anden plast kan reducere affaldsmængden med op til 90%. Ved at udstyre din virksomhed med en sådan maskine, kan du reducere spild af værdifuld arbejdsområde, optimere den tid dine medarbejdere bruger på bortskaffelse og reducere omkostningerne til affaldshåndtering.

Det er også værd at bemærke, at de samlede udgifter (TCO) over 10 år for Bramidan pressere til plastaffald er markedets laveste. Denne strategi gør driften af ​​Bramidan-maskiner så lav som muligt og dermed rentabel. Udstyret med det intelligente overvågningssystem kaldet BRA-IN, er det meget nemmere at budgettere driftsomkostningerne til dit affaldsudstyr.

Bramidan presser PC24 HD og mand kommer gule plastflasker i presseren

Ballepresser PC24 HD

Fyld ballepresseren med affald som f.eks. plastflasker

Bramidan ballepresser X25 AD automatisk dør og mand håndterer plastaffald

Ballepresser X25 AD (X serien)

Anbring affaldet i kammeret
 

Kvinde trækker balle af blød plast væk fra Bramidan Baler B30

Ballepresser B30 (B-serien)

Flyt den færdige balle og opbevar den indtil afhentning

Hvilken slags plastaffald komprimerer du i din presser?

Plastpressere giver dig mulighed for at komprimere mange forskellige typer plastaffald - ikke kun blødt plast (LDPE), men også hårdt plast (HDPE), PET-flasker, Big-Bags og endda plasttønder.

Blødt plast - affald

Blødt plast - affald

Blødt plast - færdig plastballe

Blødt plast - færdig plastballe

PET-flasker - affald

PET-flasker - affald

PET-flasker - færdig balle

PET-flasker - plastballe

Plastdunke - affaldsfraktion

Plastdunke - affaldsfraktion

Plastdunke - færdig balle

Plastdunke - færdig balle

Plasttønder - affald

Plasttønder - affald

Plasttønder - færdig balle

Plasttønder - færdig balle

PCV - computerkabinetter

PCV - computerkabinetter

PCV - færdig wrappet balle

PCV - balle

Big bags - tomme big bags genbruges

Big bags - bjerg af stablede og fyldte big bags

Big bags - komprimeret i baller

Big bags komprimeret i baller


1. Presser til folie (LDPE)

Plastfolie er en af ​​de mest almindelige plasttyper. Dette affald findes i næsten alle industrielle, kommercielle og servicerelaterede sektorer. Det bruges ofte til at emballere varer sikkert på paller. Det er et værdifuldt og dyrt sekundært råmateriale. Salgsprisen ved salg af de færdige plastballer til genanvendelse afhænger hovedsageligt af affaldets renhed og sorteringskvaliteten.

Hvis folien er en affaldsfraktion, der genereres af din virksomhed, er en ballepresser til plast den optimale løsning. Samme maskiner er også velegnede til komprimering af pap eller papir - fordi vores maskiner kan anvendes til mange affaldstyper.

Afhængig af mængden af ​​genereret affald og individuelle behov, såsom vægten af ​​den færdige balle, kan du vælge en presser, der giver en høj komprimeringsgrad. Vi tilbyder et bredt udvalg af ballepressere til plast...

2. Presser til PET-flasker og plastbeholdere

Bortskaffelse af PET-flasker og plastbeholdere er et af de mere alvorlige problemer, som fødevareindustrien står over for.

På grund af deres beskaffenhed og størrelse skal plastbeholdere gerne komprimeres i pressere med en passende stor ifyldningsåbning og høj presningskraft.

PC24 HD-modellen og X-serie ballepressere kan hjælpe dig med en stærk komprimering.

Inden komprimeringen af PET-flasker skal lågene skrues af, eller flaskerne skal punkteres. Ellers vil luften indeni gøre komprimeringen vanskelig. For at øge plastballens stabilitet skal du placere et papstykke i bunden af kammeret ved start og ligeledes øverst oven på ballen, før den endelige afbinding og udsmidning.

3. Presser til hård plast (HDPE)

PVC er en type plast, der findes i computere og tv'er og forskelligt tilbehør. For at komprimere denne type materiale har du brug for en presser med høj pressekraft og en meget stærk og holdbar konstruktion. Til denne type affald anbefaler vi vores største pressere fra X-serien (med de stærke krydscylindere).

4. Automatiske maskiner til store mængder affald

Med store mængder plastaffald er horisontale pressere og skruekomprimatorer en god løsning. De sikrer høj effektivitet og kontinuerlig drift. En stor ifyldningsåbning og automatiseret komprimering gør affaldshåndteringen i virksomheden effektiv og frigiver medarbejdernes ressourcer til andre opgaver.

Alle maskiner overholder de strenge sikkerhedsstandarder, og deres drift er sikker for operatøren.


Se hvordan maskinerne til komprimering af plast virker

Er du i tvivl? Kontakt os venligst

At vælge det rigtige komprimeringsudstyr til plastaffald kan være en reel udfordring. Har du svært ved at beslutte, hvilken presser eller komprimator der er bedst for din virksomhed? Ring til os eller udfyld kontaktformularen.


Vil du vide mere om Bramidan og vores affaldspressere? Ring eller skriv til os.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up