Nyheder fra bRAMIDAN


Ballepressere i skønhedsbranchen - se, hvad du kan vinde

03 august 2023

Produktionsvirksomheder i skønhedsbranchen står over for udfordringer, når det gælder affaldsbehandling. Af hensyn til miljøet indfører de ofte restriktive politikker for udvinding af sekundære råmaterialer. Desværre genererer de klassiske metoder til at håndtere dem betydelige omkostninger og lægger samtidig en stor byrde på medarbejderne. I sådanne tilfælde er det værd at investere i lodrette eller vandrette ballepressere. I artiklen foreslår vi, hvilken presse du skal vælge til pap og plast, og præsenterer fordelene ved at bruge den - tjek den ud!

Belownice Bramidan w branży kosmetycznej

Håndtering af pap, plast og andre sekundære råmaterialer fra kosmetikproduktion - hvilke udfordringer skaber det?

Virksomheder i skønhedsindustrien producerer store mængder genanvendeligt affald. De fleste af dem kan behandles i lodrette eller vandrette pressere, dvs. specialpressere. Dette omfatter materialer som f.eks:

  • stop pap
  • stop film
  • stop plast (blød og hård)

Ovenstående genbrugsmaterialer i ukomprimeret form fylder meget.  Derfor er det uøkonomisk og nogle gange besværligt at opbevare dem på produktionsstedet. Samtidig skaber de høje transportomkostninger – så effektiv udnyttelse af lastbilernes kapacitet er umulig.

Dertil kommer medarbejdernes store involvering i processen med at sortere og transportere affald til genbrug på virksomhedens område. Det skaber ekstra omkostninger for virksomheden og gør det samtidig vanskeligt at optimere effektiviteten i driften.

Af disse grunde er horisontale pressere eller vertikale ballepressere ideel til skønhedsindustrien. En ballepresser til pap, plastfilm og plast komprimerer genanvendelige materialer til kompakte baller med en høj vægt.

Hvordan forbedrer ballepressere affaldshåndteringen i skønhedsindustrien? 

Evnen til effektivt at komprimere genanvendeligt affald giver mange fordele for produktionsanlæg i industrien. En vandret eller lodret ballepresser komprimerer kartoner, folie eller plast til baller, som efter binding gøres klar til afhentning af virksomheder, der køber sekundære råmaterialer. Når affaldet er sorteret korrekt, kan virksomheden tjene ekstra penge på at sælge det. 

Men vigtigst af alt, et produktionsanlæg, der bruger sådanne presser:

  • stop kan installere ballepresseren direkte på det sted, hvor affaldet genereres (f.eks. ved produktionslinjen)
  • stop frigør en masse plads, der tidligere var afsat til opbevaring af ubehandlet affald
  • stop optimerer omkostningerne til efter-produktion og håndtering af emballagemateriale
  • stop øger produktiviteten – ballepressere er i vid udstrækning automatiserede, så kun få mennesker er involveret i håndteringen af pap og andre genanvendelige materialer

Hvilken ballepresser egner sig bedst til skønhedsindustrien?

I vores produktsortiment finder du mange modeller af ballepressere til pap, plast og andet emballageaffald samt affald efter produktion. De adskiller sig f.eks. i størrelse, størrelsen på påfyldningsåbningen eller vægten af de producerede baller. Til produktionsfaciliteter i skønhedsindustrien anbefaler vi især X30 vertikalpresserne – det er en kompakt model, der komprimerer affald med en høj pressekraft, eller B30 Wide, som har en bred påfyldningsåbning til store mængder råmaterialer. 

Ballepresser X30

Komprimér mange typer fraktioner. Høj kapacitet og overlegen pressekraft. Flere oplysninger...

BALLEVÆGT

Pap: 225-325 kg
Plastfolie: 275-375 kg

Hvilken presse vil fungere bedst for skønhedsbranchen?

Producerer din virksomhed store mængder genanvendeligt affald? Vælg den horisontale karton- og plastfilmpresse! model CC eller prasa HPK – de har bl.a. fuld automatisering, kontinuerlig læsning og en funktion til justering af ballelængden.  

Det er vigtigt, at ballepresserne i Bramidan-serien understøtter BRA-IN-systemet til fjernovervågning af maskinparametre.

CC horisontal ballepresser 

 Belownica pozioma CC

HPK horisontal ballepresser

Belownica pozioma HPK


Se feedback fra vores kunder i skønhedsbranchen

Ballepressere har hjulpet os med at øge produktiviteten i butikkent. Tidligere blev affaldshåndtering håndteret af fire personer, nu håndteres det af én.

— M. Fontaine, Health and Safety Manager, Cosmeva

Tidligere skulle lastbiler komme 2-3 gange om ugen og køre stort set tomme. Nu kan den samme mængde affald køres væk en gang om ugen. Dette har ikke kun reduceret indsamlingsomkostningerne, men også gavnet miljøet med færre lastbiler på vejene. 

— Austin Simpson, HSE Manager


Se, hvordan lodrette og vandrette pressere fungerer 

B50 XL SD vertikal ballepresser

B30 Wide vertikal ballepresser


Bestil en Bramidan ballepresser til kosmetisk affald og få en gratis prøveopstilling! 

Hvis du driver et produktionsanlæg i skønhedsindustrien og gerne vil komprimere det emballage- eller efterproduktionsaffald, der genereres der, kan du drage fordel af tilbuddet fra vores virksomhed – Bramidan.

Et udvalg af ballepressere kan bestilles til en gratis prøveperiode, så du kan se, hvordan maskinen vil klare det affald, der genereres på dit anlæg.  erudover tilbyder vi fordelagtige finansieringsvilkår for pap-, plast- og andre råmaterialepresser. Du kan købe dem for at eje eller leje dem - kontakt os for at høre nærmere om tilbuddet. 

Læs også artiklen "Pressere til genanvendeligt plast - alt du har brug for at vide". 


Prøveopstilling eller leje af ballepresser? - Se mulighederne, vi tilbyder

Test belownicy Bramidan

Prøveopstilling af ballepresser 

Hvis du kunne tænke dig at teste den valgte model, før du køber, og se, hvordan den vil håndtere affald i virksomheden, kan du bestille en ballepressetest. 

Dette er en god måde at kontrollere enhedens parametre og muligheder på. Vores konsulent hjælper dig med at vælge den rigtige ballepressermodel. 

Få mere at vide

Ikon med kontrakt og ur

Leje af ballepresser

Udlejning af ballepressere giver dig mulighed for at undgå en stor engangsudgift til et anlægsaktiv. Desuden er lejeomkostningerne fradragsberettigede. 

Du kan vælge at leje på kort eller lang sigt. 

Få mere at vide


Lad os rådgive dig om den rigtige affaldshåndteringsløsning

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up