Nyheder fra bRAMIDAN


Energieffektivitet er et vigtigt element for en ansvarlig virksomhed. Hvor sætter du din energi ind?

27. september 2022

Energieffektivitet er f.eks. når vi indretter og isolerer vores huse, så vi ikke fyrer for gråspurvene. Hvis vi både i vores private hjem og hos virksomhederne bedre udnytter energien og har fokus på genbrug, belaster vi miljøet mindre. Uden at vi føler, det bliver på bekostning af den velfærd, vi har vænnet os til. Ideen om en bæredygtig udvikling indebærer netop optimal udnyttelse af ressourcerne. Hvorfor er det så vigtigt at øge energieffektiviteten, og hvad har det med en ​​ballepresser at gøre?

Hvorfor er energieffektivitet vigtig?

En positiv påvirkning af miljøet giver dig mulighed for at beskytte de næste generationer og skabe de bedst mulige levevilkår for dem. Med bevidsthed om et rationelt forbrug af energi og de tilgængelige ressourcer gør vi det muligt at reducere forureningen af ​​vores miljø.

FN har sat mål for bæredygtig udvikling over for sine medlemslande. Disse mål omfatter bla. bæredygtig energi og ansvarlig forbrug og produktion. Mål, som skal forebygge og løse nogle af den moderne verdens problemer. Derfor udvikler vi maskiner til affaldsløsninger, der effktiviserer og beskytter miljøet. Vi ønsker at dele vores bud på energieffektive løsninger med virksomheder, der også ønsker at forbedre deres energieffektivitet.

Ballepresserens energieffektivitet - hvad er det?

Hvad er energieffektivitet? Det kan være at producere mere energi ud fra samme råmateriale eller at mindske forbruget af energi ved produktion og transport. Det kan også beskrives som forholdet mellem det opnåede resultat og mængden af ​​energi, der forbruges af maskinen. Hvis du således tager en ballepresser, der komprimerer pap eller plast, betyder det, at maskinen bruger meget lidt energi i forhold til slutresultatet, altså komprimeret genanvendeligt affald. Med andre ord: du kan med forholdsivs lave elomkostninger komprimere store mængder affald, der kan indgå i en cyklus af genanvendelse.

Øget energieffektivitet er rettet mod at minimere energiforbruget samtidig med, at tempoet i din forretningsudvikling opretholdes. Når du køber eller lejer en vertikal ballepresse til komprimering af dine fraktioner, kan du vælge mellem mange modeller i forskellige størrelser, der passer til netop behovet i din virksomhed. 

For aktivt at kontrollere maskinens ydelse og effektivitet og dermed energiforbruget, kan ballepresseren tilsluttes vores overvågningssystem BRA-IN. Det giver dig mulighed for at indsamle data om driften af ​​maskinen, herunder antallet af fremstillede baller mm. Dermed kan du træffe hurtigere og bedre beslutninger i din daglige styring af virksomhedens affaldshåndtering.

Kulørte plastballer og papballer stablet klar til afhentning

Hvad kan en ballepresser ellers tilbyde?

Ballepressere hjælper med at håndtere affald effektivt og at spare plads til opbevaring. Dette giver dig igen mulighed for at reducere omkostningerne til affaldshåndtering i virksomheden. 

Men du opnår også andre fordele. Ballepressere giver dig mulighed for at skabe et sikkert og opryddeligt arbejdsmiljø. Alle vores ballepressere opfylder bl.a. EU-sikkerhedsstandarden - EN 16500, der har været gældende siden 2015. Det betyder, at maskinen giver en advarsel om uregelmæssigheder eller helt stopper, f.eks. er det ikke muligt at køre en pressecyklus, mens døren står åben. Dette beskytter operatøren af affaldspresseren.

Derudover ligger støjen fra maskinerne på et meget lavt niveau. Vi har markedets mest støjsvage ballepressere. En af de større pressere model X25 har et støjniveau på kun 59-60 dB. Støjen fra denne model kan sammenlignes med driftslyden fra en støvsuger eller et klimaanlæg. Som et resultat af dette, er operatøren af ​​maskinen stadig i stand til at høre, hvad der sker omkring ham.

Gul Bramidan ballepresser overholder Sikkerhedsstandard EN16500

Sikker håndtering af ballepresseren

Maskinen er sikker i brug. Alle ballepressere er fremstillet i overensstemmelse med EN16500-standarden, som kræver det højeste niveau af sikkerhed for maskinens funktioner. 

Hurtig pressecyklus vist med ikon ved gul ballepresser

Hurtig pressecyklus

Presseren arbejder i en kort pressecyklus, der varer fra 18 til 51 sekunder, afhængig af maskinens model. Maskinen er udviklet til at arbejde både økonomisk og effektivt..

Bramidan ballepressere er lige så støjsvage som et klimaanlæg

Se video af pressere fra vores X-serie
Støjsvage ballepressere komprimerer genanvendeligt affald til stabelbare baller.

Se video om affaldspressernes høje sikkerhedsniveau
Bramidan ballepressere sikrer det højeste niveau af sikkerhed, jvnf. sikkerhedsstandard EN16500.


Sikkerhed er vigtig for vores kunder

Udover besparelser i tid og generelle omkostninger til affaldshåndtering, værdsætter vores kunder også det høje sikkerhedsniveau, som vores ballepressere repræsenterer. Hos Sauer-Danfoss, som er en global producent af hydrauliske og elektroniske systemer, har man ballepressere placeret ved affaldskilden, hvor papaffaldet opstår, nemlig inde i produktionshallen. De fremhæver selv den tryghed, det høje sikkerhedsniveau giver, når medarbejderne presser tomme papkasser. Læs hele Danfoss kundereferencen her.

Vi ønskede at øge arealet til produktion og have færre affaldstømninger, samt øge sikkerheden.

— Henning Sørensen, Strategisk indkøber, Danfoss

Øg energieffektiviteten med Bramidan ballepressere

Hvis du vil vide mere om energieffektiviteten ved ballepressere og fordelene ved at bruge dem, så kontakt os! Vi fortæller dig mere om vores enheder og hjælper dig med at vælge en ballepresser, der vil fungere for din virksomhed


Lad os rådgive dig om den rigtige affaldshåndteringsløsning

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up