NYHEDER fra BRAMIDAN


Korrekt og besparende håndtering af affald i trykkeri- og reklamebranchen

15. februar 2022

Hos trykkerier og trykkeri- og reklamesektoren i bred forstand er der behov for håndtering af enorme mængder papiraffald og andet restaffald fra produktionen. Optimering af affaldshåndteringen vil ikke kun forbedre logistik- og driftsprocesser, men også reducere omkostningerne til bortskaffelse af affald.

Bramidan ballepresser i trykkeri- og reklamebranchen

Produktionsspild er en udfordring for mange trykkerier

Under processerne med efterbehandling er trykkerier og bogforlag nødt til på daglig basis at tackle problemet med stigende mængder affald. I trykkeribranchen varierer de forskellige typer affald betydeligt. For eksempel genererer trykkerier store mængder affald som afklip, frasorterede kataloger, plakater, papkasser, plastfolie samt aluminiumsdåser og emballage fra trykfarver.

Det løse affald hober sig op og opbevares på lagre, hvor det optager plads, og samtidig gør det svært at komme omkring. Derudover er den besværlige og manuelle bortskaffelse af affald og klargøring af feks. blandet papir eller avispapir til genanvendelse ekstremt tids- og arbejdskrævende.

Læs også: Begrænset plads? Find ud af, hvor du kan placere en affaldspresser.

Hvordan kan ballepressere hjælpe trykkerier og forlag?

Korrekt valgte ballepressere og affaldspressere kan effektivt øge de operationelle og logistiske processer i forbindelse med håndtering af affald fra post-produktionen. Denne type maskiner kan reducere volumen af ​​affaldet og komprimere det til kompakte, håndterbare baller.

Disse baller kan derefter opbevares og transporteres til papirfabrikker, renovatører og andre genbrugsvirksomheder. Derudover er komprimering af affald i en ballepresser intuitivt, hurtigt, bekvemt og tilgængeligt for alle medarbejdere, når først installation og træning er gennemført af en certificeret tekniker.

Vores ballepressere får også ros af virksomheder, der opererer indenfor trykkeribranchen, for deres lette betjening, ekstremt støjsvage drift, pålidelighed og det høje sikkerhedsniveau.

Affald fra trykkerier? Tag hånd om håndteringen!

Affaldspressere gør det muligt for trykkerier at reducere volumen af deres genanvendelige ​​affald betydeligt og reducerer også evt. spildtid forbundet med behovet for at bortskaffe affald.

Ballepresserne i vores B- og X-serie, som er omhyggeligt udvalgte ballepressere til papirrester og andet efterproduktionsaffald i trykkeri- og reklameindustrien, har en lang række fordele. Disse maskiner har stor pressekraft, en bred ifyldningsåbning og kapacitet til at komprimere alt det affald, som genereres i virksomheden.

Læs mere: Ballepressere til plastafffald - hvad er værd at vide?

Vores pressere kan håndtere en lang række fraktioner

Pap og papkasser

Papkasser i en bunke

Afklip og andre papirrester

Strimlet papir i en bunke

Folie og blødt plast

Blød plast

Hård plast

Hvide plastdåser


Vertikale ballepressere til papiraffald

Nogle af vores kunder i trykkeribranchen har for nylig installeret modeller som B20 og X50 ballepressere. Vi har kun fremhævet få udvalgte modeller nedenfor, men Bramidan tilbyder et bredt udvalg af ballepressere og komprimatorer. Klik her for at se hele sortimentet.

Model B20 - smid hele papkasser i presseren

Model B20 - Ifyldning af ballepresseren med papkasser

Model B20 - vip den færdige papballe ud

Model B20 - færdige papballe vippes ud

Model X50 - fyld store kasser i kammeret

Model X50 - anbring papkasser i kammeret af presseren

Model X50 - færdig papballe fjernes med palleløfter

Model X50 - Fjernelse af færdig balle

Er du ikke sikker på, om en ballepresser er det rigtige for dig? Prøv den først - helt gratis!

Hvis du er i tvivl, om udstyret kan leve op til dine forventninger og vil fungere i din virksomhed, er der en løsning. Vi tilbyder en GRATIS prøveperiode af ballepresseren til eksisterende og nye kunder. Så kan du teste maskinen i din virksomhed i en periode, før du vælger at købe den.

Læs: Før du investerer i en ballepresser - prøv den i din virksomhed!


Se her, hvordan vores ballepressere fungerer

Video: Vores ballepresser B30 Wide er sikker og nem at betjene og har en bred ifyldnigsåbning til selv de bredeste papkasser.
 

Presserne i vores X-serie har stærke krydscylindre og kan komprimere mange typer affald til kompakte baller.
 


Hør mere om vores
komprimeringsløsninger.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up