Nyheder FRa bRAMIDAN


Hvordan kan man håndtere affald på et hotel på en hurtig, effektiv - og miljøvenlig måde?

10 oktober 2022

Hotelledelse handler ikke kun om at servicere gæster og rengøre værelserne. Succesen består endvidere af effektiv teamledelse, viden om gæsternes ønsker og behov, og om effektfuld markedsføring mm. Hvad med affaldshåndteringen? Dette emne bør man også gøre sig overvejelser omkring.

Hotel reception og Bamidan lille ballepresser med papballe

Nogle beslutninger har en væsentlig indflydelse på effektiviteten af ​​hotelvirksomheden og kvaliteten af ​​de tjenesteydelser man tilbyder. Et emne, der ikke nævnes særlig ofte, er affaldshåndtering.

Fordele ved optimeret affaldshåndtering i hotelbranchen

En gennemsnitlig hotelgæst kan producere op til 2 kilo affald om dagen. Det betyder, at store hoteller på kun én dag kan generere samme kilo affald som den gennemsnitlige europæiske indbygger på et helt år (492 kg om året, svarende til 1,35 kg om dagen).*

Dette er grunden til, at effektiv affaldshåndtering kan skabe fordele på flere niveauer og betydelige besparelser for hotelbranchen. Både af økonomisk karakter, men også med hensyn til at spare tid og plads.

Udover lavere omkostninger til bortskaffelse af affald, giver sortering og komprimering af affaldet mere plads til at opbevare affald, hvilket direkte udmønter sig i færre afhentninger og dermed yderligere besparelser.

Medarbejderne får også ekstra tid. I stedet for at bruge tid på bortskaffelse af affald, kan hotellets personale tage sig af det vigtigste - servicering af gæsterne.

Moderne affaldshåndtering og en pro-økologisk tilgang gør det muligt at opbygge hotellets image som et sted, der er miljøvenligt. Læs mere i denne rapport*.

*Uddrag af rapport fra European Commission’s science and knowledge service 2017 + website Eurostat News 18-03-2020

Male nurse pushing bed in hospital hallway

Måder at håndtere affald på et hotel

Man kan håndtere affald på et hotel på mange måder:

Blødt plast

Avispapir krøllet sammen

PET flasker i en bunke

1. Investér i folie- og papir pressere

Ballepressere på hoteller gør det muligt at reducere omkostningerne i forbindelse med generering og bortskaffelse af affald.

Små ballepressere (såsom model B3 og B4) vil på trods af deres størrelser være en fantastisk løsning på et hotel. Presseren vil komprimere affaldet til små baller, som ikke fylder ret meget, og er nemme at transportere og genbruge. Ballepresserne hjælper med at reducere affald til små, nemt håndterbare og lette baller, der kan transporteres og opbevares uden brug af specialudstyr. Baller fra de mindste B3 og B4 affaldspressere kan uden besvær håndteres af de ansatte.

Hvor tung er ballen fra en B3 eller B4 affaldspresser? Ballevægten er fra 30 til 60 kg (pap) og fra 40 til 70 kg (plastfolie). Modhager inde i pressekammeret sørger for, at affaldet holdes nede og giver tæt komprimerede pap- og plastballer.

Disse små ballepressere fylder ikke meget, hvilket betyder, at de med fordel kan installeres på steder med begrænset plads. Har du begrænset plads til dit affald? Læs mere i vores øvrige nyhedesartikler. Her kan du læse, hvordan du bedst kan placere din affaldspresser, så den er mest effektiv samt forbedrer arbejdsflowet for medarbejderne. Begrænset plads? Find den bedste placering af din affaldspresser.

B3 og B4 affaldspressere er perfekte til komprimering af fraktioner som papir, pap og folie affald, som ofte findes på hoteller.

2. Ballepressere til PET-flasker og plastaffald

Affaldshåndtering af fraktioner som PET-flasker, plastbeholdere og dåser er en af de udfordringer, der kan opstå på hoteller. En stabil affaldspresser til plastaffald vil være perfekt til denne situation.

Plastikaffald bør på grund af dets volumen og ekspanderende effekt presses i ballepressere med en passende stor ifyldningsåbning og høj pressekraft. Det er værd at se vores model PC24 HD og de stærke ballepressere fra X-serien, f.eks. model X30.

Derudover er det vigtigt at vide, at man bør løsne eller perforere lågene, før man komprimerer PET-flasker. Hvis man ikke gør dette, kan luften indeni forringe komprimeringen af flaskerne.


Ibrugtagning af ballepresseren er meget enkel

Ud over levering samt installering af ballepresseren, tilbyder vi også træning af personalet i brug af maskinen.

Kvinde fylder papkasser i en gul Bramidan pappresser

Simpel betjening

Nem og hurtig ifyldning af papkasser ind i kammeret

Kvinde fjerner papballe fra gul Bramidan pappresser

Spar tid

Det er let at fjerne den færdig balle med en ballevogn

Kvinde fylder gul Bramidan B4 ballepresser med plast

Press de gænge affaldstyper

Én ballepresser kan benyttes til flere affaldstyper, feks. pap og folie

Kvinde fylder aluminiumsdåser i Bramidan X30 ballepresser med vippelåge

Let tilgængelig

En vippedør fungerer som en tragt til nem ifyldning af flasker og dåser


Investering i en ballepresser havde stor effekt
hos Hilton Hotel i Paris

Male nurse pushing bed in hospital hallway

Læs artiklen og find ud af, hvordan Hilton Arc de Triomphe-hotellet i Paris reducerede bortskaffelsesomkostninger af deres affald med 80%. Investeringen var tjent ind på mindre end tre måneder.

En affaldsordning, der indebar en reduktion af containerleje, behovet faldt fra 20 til 4 mini-containere med.

Takket være ballepresseren, er vi nu begyndt at sortere vores affald.

- George , Hotelchef, Hilton Hotel, Paris

Takket være ballepresseren er vi nu begyndt at sortere vores affald.

- George, Hotelchef Hilton Hotel, Paris

Check how vertical balers for waste work

Bestil en maskine GRATIS på prøve

Hvis du er i tvivl, om en ballepresser er den rette løsning for jeres hotel eller restaurant, tilbyder vi at opstille en maskine på prøve - helt GRATIS. Den eneste udgift er returfragten, hvis I vælger ikke at beholde den.

Nogen spørgsmål? Kontakt os og find ud af, hvordan folie-, pap- eller plastballepressere vil hjælpe dig med at komprimere affaldet på hoteller. Få en løsning, der er miljøvenlig.


Lad os rådgive dig om den rigtige affaldshåndteringsløsning

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up