Nyheder fra bRAMIDAN


Galvaniserede ballepressere til affald med væskerester og mobilkomprimatorer til vådt affald - hvad virker?

10. SEPTEMBER 2021

I nogle virksomheder opstår affald med væskerester eller våde affaldsfraktioner, som kræver særligt udstyr til bortskaffelse. Til dette formål egner galvaniserede ballepressere og mobilkomprimatorer sig perfekt.

Organisk affald og dåser klar til komprimering

Hvad skal man gøre med vådt affald eller affald med væskerester?

Hvis du driver en virksomhed, der forarbejder fødevarer, et hotel, en restaurant eller er i kosmetikbranchen, genererer du sandsynligvis en del vådt affald eller fraktioner med væskerester.

Hvad skal du gøre med det? Du skal håndtere det korrekt og tage hensyn til lovgivningen, økonomiske overvejelser og hygiejnen på arbejdspladsen. Du skal også have det rigtige udstyr, som er korrosionsbestandigt og kan klare vådt organisk materiale og affald med rester af væske, som for eksempel plastflasker, dåser eller kartoner fra mejeriprodukter.

Alt efter hvilken type virksomhed du driver, og hvordan dine præferencer er, kan du vælge mellem:

 • Galvaniserede ballepressere
 • Mobilkomprimatorer - model PSR-PHR

Galvaniserede ballepressere klarer affald med væskerester

Bramidans serie af galvaniserede ballepressere til affald med væskerester er designet til brug i våde eller krævende miljøer. Ballepresseren anvendes hovedsageligt til at komprimere produkter i plast-, aluminium- og EPS-affald, som kan indeholde restvæsker. Gennem komprimering reducerer du volumen af disse fraktioner betydeligt. Det betyder samtidigt, at du sparer på omkostninger til bortskaffelse, fordi du minimerer hyppigheden af affaldsafhentninger.

Det tykke lag zink gør kammeret og maskinens andre dele, der kommer i kontakt med den våde fraktion, særdeles modstandsdygtige over for korrosion. Desuden kan et dræningssystem hjælpe med at lede den resterende væske væk fra maskinen, og forseglingen af den nederste dør forhindrer lækager.

Vi tilbyder forskellige modeller af galvaniserede ballepressere: PC24 HD, X25, X30 og X50, både i basisversion og udstyret med ekstra tilbehør, som det specielle drænsystem eller vores BRA-IN overvågningssystem med mange fordele. Så du kan nemt tilpasse maskinen til dine behov. Se nærmere på den lille men stærke presser PC24 HD Galvanized.

Hvad får du ud af at investere i en galvaniseret ballepresser?

 • stop Effektiv komprimering af affald med væskerester.
 • stop Modstandsdygtig overflade til våde eller krævende miljøer.
 • stop Stor kapacitet til komprimering af affald.
 • stop Mindre udledning af CO2 pga færre transporter ifm tømninger.
 • stop Nem installation og lav totalhøjde.
 • stop Overskuelig budgettering af driftsomkostninger - benyt dig af vores fuldservice aftale
 • stop Mulighed for online overvågning og fjernsupport med BRA-IN datastyring
 • stop Laveste total omkostninger over 10 år (TCO - Total Cost of Ownership). Vi ønsker, at omkostningerne ved brug af vores maskiner skal være markedets laveste over 10 år.

Mobilkomprimatorer til vådt affald

Denne type maskiner kan nemt håndtere organisk og vådt affald, der indeholder væsker og genererer ubehagelige lugte. En særlig forsegling beskytter mobilkomprimatorer model PHR-PSR mod utætheder. Ved hjælp af en ozongenerator kan generende dampe og lugte fra maskinen reduceres og kontrolleres effektivt. Betjeningen af udstyret er særdeles enkel. Affald påfyldes gennem forskellige tragtløsninger tilpasset kundens behov. En pendulerende og selvrensende presseplade bevæger sig frem og og komprimerer materialet, som presses sammen inde i mobilkomprimatoren.

Når containeren er 75% eller 100% fuld, lyser en fuldmelder lampe, og du kan selv tilkalde affaldsindsamlingsfirmaet eller sætte maskinen op til automatiske afhentninger. Renovatøren henter og tømmer komprimatoren, og sætter den bagefter tilbage på sin plads igen. Enheden er ikke kun meget effektiv, men også sikker i brug. Alle kabler og elektriske dele er beskyttet mod fugt.

Alle nye mobilkomprimatorer leveres som standard med en BRA-IN styrings- og kommunikationsenhed. Den sikrer dig minimal nedetid og udnytter din komprimators kapacitet bedst muligt. Endda på en miljøvenlig måde pga et meget lavt energiforbrug. Du kan indstille til automatiske afhentninger afhængig af fyldningsniveau og service fjernsupport, og samtidig får du adgang til vores BRA-IN webportal.

Hvad får du ud af at investere i en mobilkomprimator?

 • stop Hurtig og nem installation. Tilslut strøm og komprimatoren er klar til brug.
 • stop Løsninger til nem ifyldning feks. fra rampe, gennem væg eller med lift.
 • stop Stor kapacitet til komprimering af affald.
 • stop Mindre udledning af CO2 pga færre transporter ifm tømninger.
 • stop Modeller fås med selvrensende presseplade til organisk affald.
 • stop Overskuelig budgettering af driftsomkostninger på mobilkomprimatoren - benyt dig af vores fuldservice aftale
 • stop Alle mobilkomprimatorer har indbygget et BRA-IN Control Unit, som giver en lang række fordele
 • stop Laveste total omkostninger over 10 år (TCO - Total Cost of Ownership). Vi ønsker, at omkostningerne ved brug af vores maskiner skal være markedets laveste over 10 år.

Vælg den rette maskine!

Vi tilbyder et bredt udvalg af pressere, mobilkomprimatorer og ballepressere, så uanset hvilket behov for komprimering du har, kan vi finde en affaldsløsning, der passer til din virksomhed. Maskinerne er robuste og modstandsdygtige overfor mekaniske skader og beskyttet mod fugt.

De vertikale ballepressere overholder den strenge europæiske sikkerhedsstandard EN16500, mens mobilkomprimatorerne er bygget i henhold til sikkerhedsstandarden EN16486. Dermed får brugeren maksimal beskyttelse i alle driftsfaser.

Vores maskiner er kendetegnet ved meget pålidelig drift, lave vedligeholdelsesomkostninger og bidrager til at reducere omkostningerne i forbindelse med bortskaffelse af affald.  Vi tilbyder også en god garantiordning og fordelagtige serviceaftaler på maskinerne. Kontakt os og få flere oplysninger!

Intelligent datastyring

Træf hurtigere og bedre beslutninger med vores online overvågningssystem BRA-IN. Med et modem og et data-abonnement kan du optimere din affaldshåndtering og reducere omkostningerne.

Vores serviceteam kan benytte online fejlsøgning, hvilket betyder færre servicebesøg og besparelser, fordi de kan rette fejl online eller medbringe de rigtige reservedele.

Installation og service

Vi garantererer ikke kun det rette valg af maskine til dit behov, men tilbyder også landsdækkende og hurtig service.

Vores servicemontører er dygtige og har lavet mange store installationer af komprimatorer over hele landet.

Gennem årene har vi opnået stor erfaring med komplekse løsninger, som kræver overblik og ikke mindst koordinering med bygherre og ingeniører.

Spørgsmål? Ring eller skriv.

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og se, hvilken salgskonsulent der kører i dit område. Ring eller skriv til ham, så vil han hjælpe dig.

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up