Nyheder fra bRAMIDAN


Sænk din virksomheds driftsomkostninger med ballepressere

16 august 2023

Iværksættere, der ønsker at opnå eller bevare en konkurrencemæssig fordel på markedet, skal både forbedre kvaliteten af deres produkter eller tjenesteydelser og optimere deres driftsomkostninger. I betragtning af den anden faktor er spørgsmål i forbindelse med håndtering af emballage eller efterproduktionsmaterialer en stor økonomisk belastning for mange virksomheder. Heldigvis er der en måde at håndtere dette problem på - brug bare affaldsballepressere. I artiklen forklarer specialister fra Bramidan - en producent af pressere til blandt andet pap, affaldspapir og film - hvorfor investering i disse maskiner giver besparelser. Find ud af, hvordan du reducerer omkostningerne ved at drive forretning!

Bramidan ballepresser

Håndtering af emballage eller efterproduktionsaffald i en virksomhed - hvorfor er det dyrt?

De høje omkostninger ved affaldshåndtering skyldes hovedsageligt, at få virksomheder er i stand til at behandle det alene. De skal opbevare pap og film og få dem indsamlet af anlæg, der er specialiseret i genanvendelse af sådanne råstoffer. Af denne grund er det værd at investere i ballepressere.

Som deres producent tilbyder vi maskiner designet til at komprimere en række affaldsmaterialer. I dag kan du se, hvor meget de letter håndteringen af emballage eller efterproduktionsmaterialer i din virksomhed uden at tage nogen risiko - bestil en Bramidan-presse til en gratis prøveperiode!

GRATIS TEST af en presser - find ud af, HVORFOR du bør PRØVE en ballepresser*

*Den eneste omkostning er den mulige returnering af ballepresseren efter test.

 


Hvordan reducerer affaldsballepressere forretningsomkostningerne?

Da håndteringen af emballage og andet efter-produktionsaffald tager lang tid, kan der spares tid og penge ved at komprimere affaldet og derfor betragter mange industrier deres køb som en investering, der kan betale sig over tid. Som producent af ballepressere leverer vi maskiner, der er nemme at bruge. Ballepresserne er kompatible med BRA-IN-overvågningssystemet – som giver adgang til nyttige oplysninger og letter affaldshåndteringen. 

Samtidig kan du ved at bruge sådanne presser reducere omkostningerne ved at drive din virksomhed, f.eks. ved at: 

  • stop frigøre plads, der tidligere blev brugt til opbevaring af tom emballage 
  • stop reducere udgifter til transporttjenester i forbindelse med indsamling af affald komprimeret i en ballepresser og endda undgå eller reducere leje af containere
  • stop give mulighed for at generere yderligere indtægter fra salget af sekundære råmaterialer
  • stop tilrettelægge arbejdet bedre i virksomheden

Ballepressere gør det muligt for emballagen og efterproduktionsaffaldet at optage lidt plads i virksomheden

Vidste du, at ved at bruge vores ballepressere kan volumen af genanvendelige materialer reduceres med op til 95%? Ballepresseren komprimerer dem til kompakte baller. Baller fylder langt mindre end en beholder og kan nemt opbevares. Således kan du fx opbevare din virksomheds emballage og efterproduktionsaffald på paller eller stable det eller let transportere det til det rigtige sted.

Fordi vi, som ballepresserproducent tilbyder mange modeller, er det nemt at finde den mest velegnet maskine og placere den direkte på affaldsgenereringsstedet og derved forbedre affaldshåndteringsprocesserne.

Vil du vide mere? Læs artiklen "Begrænset plads? Find den bedste placering af din affaldspresser."

Bramidan ballepresser - affaldskomprimering

Spar på udgifterne til transport af emballage og efterproduktionsaffald fra din virksomhed

Den reducerede mængde emballage og efterproduktionsmaterialer, der kommer ud af ballepresseren, betyder også reducerede udgifter forbundet med transport. Det er ikke nødvendigt at betale for containerleje. Det er vigtigt, at beholderne indeholder relativt lidt ukomprimeret affald, hvilket betyder, at bortskaffelse skal udføres ofte. Derimod kan genanvendelige materialer, der komprimeres til baller, indsamles fra virksomheden i større partier ved hjælp af lastbiltransport. Dette betyder en reduktion i antallet af udførte transportordrer og dermed besparelser.

Så som du kan se, reducerer god styring af virksomhedens affaldsbortskaffelsesproces bortskaffelsesomkostningerne.

Kom i gang med at tjene penge på at sælge affald til genbrug

Med ballepressere til pap, plast og andet affald kan du både reducere din virksomheds administrationsomkostninger og generere ekstra indtægter. Alt du skal gøre, er at komprimere det sorterede affald i ballepresseren. Sorteret og forarbejdet til baller er det klar til at blive indsamlet af virksomheder, der har specialiseret sig i tilbagekøb af genanvendelige materialer.

Komprimer genanvendelige materialer i en ballepresser, og øg produktiviteten i din virksomhed

Velorganiseret affaldshåndtering i en virksomhed betyder også øget produktivitet og lavere lønomkostninger.

Vi leverer maskiner til komprimering af genanvendelige materialer, som i vid udstrækning er automatiserede. Takket være dette vil nogle medarbejdere, der hidtil har været ansvarlige for håndteringen af affaldsmaterialer, kunne håndtere andre opgaver. 

Vil du vide mere? Læs artiklen Er en affaldspresser sikker i brug for medarbejderne?

Invester i Bramidan ballepressere og optimer dine affaldshåndteringsomkostninger!

Som du kan se, kan moderne ballepressere forbedre affaldshåndteringen i virksomheden, optimere omkostningerne, frigøre plads, der er nødvendig til deres opbevaring, og spare medarbejdernes arbejdstid. Af denne grund er det bedst at tage et kig på vores sortiment af kompressionsudstyr til genanvendelige materialer i dag og investere i maskiner fra en erfaren producent. Du kan teste maskinens kapacitet gratis i din virksomhed og derefter købe eller leje på præferencevilkår.

Vi har et bredt udvalg af ballepressere til forskellige typer affald, der passer til den tilgængelige plads og dine behov - kontakt os!


Er det værd at investere i en ballepresser? - se vores kunders meninger

Tilbagebetalingsperioden var mindre end 30 måneder. Når alle de yderligere faktorer blev taget i betragtning, blev perioden reduceret til mindre end 20 måneder - beslutningen var derfor indlysende.

Rob Weinhoff, Vice-President, Chicago Coding Systems

 

Belownica Bramidan

Tidligere skulle lastbiler komme 2-3 gange om ugen og køre stort set tomme. Nu kan den samme mængde affald bortskaffes en gang om ugen. Dette har ikke kun reduceret indsamlingsomkostningerne, men også gavnet miljøet med færre lastbiler på vejene.

Austin Simpson, HSE Manager

Belownica Bramidan

Ballepressere hjalp os med at øge produktiviteten på gulvet. Tidligere blev affaldshåndtering håndteret af fire personer, nu håndteres det af en.

M. Fontaine, Cosmeva - Frankrig

Belownica Bramidan

Vi har reduceret omkostningerne til nyt udstyr med 30%.

Hr. Cresson, Purchasing Specialist, Leader Price

Belownica Bramidan


Lad os rådgive dig om den rigtige affaldshåndteringsløsning

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up