Nyheder fra bRAMIDAN


Affaldshåndtering på tankstationer: Hvordan kan du overholde de nye regler og spare penge?

20. OKTOBER 2022

Korrekt affaldshåndtering er et emne, der har fået mere og mere fokus i de senere år. Dette skyldes blandt andet de nye restriktioner fra 2021, om at der skal være ens regler for sortering af affald i alle landets kommuner. Der skal sorteres i 10 typer af affald, blandt andet plastik, tekstiler og madaffald. Aftalen går ud på, at vi skal genanvende mere og brænde mindre. Men hvordan effektiviserer man affaldshåndteringen? Find ud af, hvordan du effektivt håndterer affald på en servicestation.

Bramidan ballepresser til pap og benzinstander på tankstation

Lille ballepresser på en tankstation - til den daglige  affaldsudfordring

Tankstationer sælger i dag meget mere end blot brænstof, olie og gas. Udvalget af varer, du finder på en servicestation, er efterhånden udvidet til at omfatte en bred vifte af produkter, såsom mad, drikkevarer, cigaretter, aviser og blade. Det sker, at tankstationer også sælger sæsonvarer. Et så bredt udbud af varer betyder en masse ​​emballageaffald, som iflg. de nye landsdækkende regler for affaldssortering skal håndteres på den foreskrevne måde.

Nye krav om affaldssortering - har du styr på det?

Vi er blevet meget bevidste om at sortere affald, så vi kan genanvende så meget af vores affald som muligt. Det skyldes dels ønsket om at passe på miljøet, men også tilskyndet af de nye krav om affaldssortering i virksomheder og butikker, der skal og bør efterkommes. Jo før man får sat sin affaldshåndtering i system, jo bedre. Under alle omstændigheder skal man inden årets udgang (2022) igang med at sortere de nedenfor viste fraktioner.

Det er ikke så svært - du kan starte med at få en lille affaldspresser GRATIS på prøve!

En lille ballepresser kan være en løsning til de mindre mængder af emballageaffald. En lille B3 pap- eller plastpresser, - den kan bruges til begge fraktioner - optager ikke meget plads i baglokalet. Desuden får du små håndterbare baller ud af den, som du kan stable indtil afhentning. Vi tilbyder endda, at du kan få maskinen GRATIS på prøve. Den eneste udgift er en evt. returfragt.

Kilde: Videncentret Bolius - læs mere om de nye krav til affaldssortering her.

Bramidan affaldspresser placeret i produktionshal hos Cosmeva

Hvorfor skal du bruge en affaldspresser på en tankstation?

Korrekt affaldshåndtering på et sådant sted giver mange fordele. Miljøaspektet er ét argument, men ikke det eneste. Effektiv affaldshåndtering på tankstationer - det behøver ikke at være en kompliceret proces. Hvordan kommer du igang?

Det er slet ikke nødvendigt at have de store betænkeligheder. Hvis du er usikker med hensyn til økonomien og besparelserne ved anskaffelsen af en ballepresser, vil vi gerne lade en konsulent fortælle dig om dette. Istedet for at tankstationens medarbejdere bruger tid på at skille tomme papkasser ad, for at de ikke fylder så meget, kan de istedet komprimere den tomme emballage i en lille pappresser. En ballepresser på en tankstation vil aflaste både medarbejdere og forbedre den daglige affaldshåndtering.

Bramidan-ballepressere på tankstationer - læs anmeldelserne

Læs udtalelser fra vores kunder , der bruger ballepressere på tankstationer.

Det er vores ansvar at levere tjenester på højeste niveau i et sikkert og rent miljø.
- Stationschef Aire de Bures, hos Argedis - Frankrig

Mange andre stationer ville få en masse ud af en ballepresser.
- Butikschef Heine Olsen, hos Statoil - Danmark

Vertikal ballepresser - giver praktisk affaldshåndtering på en tankstation

Efter varemodtagelsen af dagligvarer og andre produkter på servicestationer er der ofte store mængder pap eller folie

At skille papkasserne ad manuelt er ineffektivt. Slet ikke at skille dem ad er heller ikke nogen løsning, for derved fylder papaffaldet endnu mere. Begge dele er uhensigtsmæssigt. Først og fremmest tager det medarbejderens værdifulde tid. For det andet udgør tomme papkasser og løst affald en risiko for medarbejderne, når de færdes på et i forvejen trangt sted, som et baglokale ofte er.

En ballepresser til tomme kartoner eller brugt folie kan hurtigt skabe kompakte baller

De fylder ikke meget under opbevaring indtil afhentning. De færdige baller giver betydelig pladsbesparelse og muliggør praktisk opbevaring. Det er vigtigt, at meget affald, der genereres på tankstationerne, kan genbruges, såsom papemballage og blødt plast. Ved at forarbejde dem til en komprimeret balle, kan butikken få en bedre pris, når disse sælges til genanvendelse.

Betjeningen af ​​denne type affaldspressere er intuitiv. Vi tilbyder altid træning i betjeningen

Det er nok til, at enhver medarbejder kan bruge dem selvstændigt. Vigtigt er det, at affaldet i form af pressede baller er virkelig praktisk, og at de små baller fra en lille ballepresser nemt kan flyttes væk fra maskinen med den lille ballevogn (gælder for den lille model B3). Hvis der er brug for en lidt større vertikal ballepresser, har vi mange forskellige størrelser i produktprogrammet. Du kan endda vælge mellem forskellige lågetyper, hvilket kan være afgørende, når pladsen er trang. For eksempel åbner en vertikal låge opad, ligesom skabslågen til en indbygget mikroovn.

Ballepressere på tankstationer kan reducere det månedlige antal affaldsindsamlinger. Læs kundehistorien her.

Begrænset plads på tankstationen - ikke noget problem!

Mangler du plads til at have en affaldspresser stående? Det er ikke noget problem. En ballepresser på en tankstation skal ikke nødvendigvis installeres indendørs. Den kan fint placeres udendørs, sålænge det er under et tag i læ for vejr og vind. Dermed giver ballepresseren dig mulighed for at bruge ekstra plads indenfor. Når enheden er placeret udenfor, frigøres der plads i baglokalet, og medarbejderne har flere muligheder for at opbevare varerne, der skal sælges i butikken.

Fra det brede udvalg af vertikale ballepressere kan du vælge modeller, der passer til et lille område , og endda i smalle og lave rum.

Bramidan ballepresser placeret udenfor bygningen under halvtag

Installation af ballepresseren udendørs

Hvis der ikke er plads nok i baglokalet, kan maskinen placeres udenfor. Presseren skal være placeret under et tag, der beskytter den mod vejr og vind.

Bramidan ballepresser placeret tæt op ad væggen og kvinde skifter båndruller

Installation af ballepresser tæt op ad væggen

Nogle modeller har båndrullerne placeret på forsiden af maskinen, dermed kan den placeres tæt op ad væggen og spare plads. Denne løsning fungerer godt i smalle rum.

Bramidan plastpresser med vertikal låge der åbnes opad

Ballepresser i et smalt rum

Ballepressere kan have forskellige typer døre. Den vertikale dør - VD gør det nemt at læsse affald ind i maskinen fra begge sider. Dette giver en stor pladsbesparelse og er en fantastisk løsning til smalle rum.

Bramidan ballepresser med krydscylindre komprimerer pap

Ballepresser placeret under hylderne

I en presser fra vores X-serie bevæger krydscylindrene sig indvendig i maskinen. Det reducerer maskinen i højden i forhold til andre typer pressere, og den passer nemt ind under en hyldereol eller i et lavt rum.


Se VIDEO her, hvordan vores ballepressere fungerer

Bestil en pladsbesparende ballepresser til din tankstation

Det er værd at finde ud af de forretningsmæssige fordele, der kommer fra en miljøvenlig tilgang i din virksomhed. Er du interesseret i de besparelser og optimerede arbejdsrutiner, du kan opnå ved at bruge en ballepresser? Vil du se, hvordan du kan forbedre affaldshåndteringen på din tankstation?

Kontakt os. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige ballepressermodel!


Lad os rådgive dig om den rigtige affaldshåndteringsløsning

 

Find en konsulent i dit område

Tag et kig på kortet og find den konsulent, der kører i dit område. Ring eller skriv, så vil du hurtigst muligt blive kontaktet.

file_download Download kort med postnumre

Danmarkskort inddelt i salgsdistrikter

Udfyld og send formularen. Vi kontakter dig snarest.

keyboard_arrow_up